Ən son xəbərləri bizim "X" səhifəmizdə izləyin

Dünyanın bir çox yerlərində həşəratlar müntəzəm olaraq yeyilir, biz buna hazırıq?
Baku TV-nin "Baku Aktual" verilişinin yeni buraxılışı yayımlanıb.
Verilişin budəfəki buraxılışında Avropada çörəyə və şirniyyatlara həşərat sürfələrindən hazırlanmış unun əlavə edilməsi mövzusu müzakirə edilib.
Hansı qidalara böcək tozu qatılır? Çörəyin ağ və yumşaq olması üçün ona qatılan ziyanlı maddələr hansılardır?
Dünyanın bir çox yerlərində həşəratlar müntəzəm olaraq yeyilir. Bəs biz buna hazırıq?
Proqramın qonaqları - çörək texnoloqu Kamil Əliyev, diyetoloq-həkim Leyla Zülfüqarlı, biologiya üzrə fəlsəfə doktoru, dosent Təmraz Təmrazov, texnika üzrə fəlsəfə doktoru, dosent Eldəniz Bayramovla bu və digər suallara aydınlıq gətirilib.
Ətraflı videomaterialda:

"Diyetoloq" teqi üzrə xəbərlər
- Qırmızı ətdən həddindən artıq istifadə ürəyə ziyandır: Həftədə nə qədər yemək lazımdır?
- Pəhriz saxlayırsınız, amma arıqlaya bilmirsiniz? - Rusiyalı mütəxəssis səbəblərini AÇIQLADI
- Kimlər qırmızı ətdən imtina etməlidirlər?
- Gizli şəkər mənbələri: Arıqlamağa mane olan qidalar
- Naringinin faydaları nədir və onu necə seçmək lazımdır?